6 Julklappstips till en Cannabisrökare

Snart är julen här! Vi tänkte skippa all sensmoral kring kommersialism och bara istället ta tillfället i akt och uppmuntra dig som läser detta att kultivera din generositet genom att skänka en present till någon du tycker om. Och vem kan vara mer välförtjänt av en present än din rekreationella stonervän? Här är 10 julklappstips som kommer skänka glädje till smokers i alla åldrar:

Önskelista #6: The Cannabis Cookbook

the cannabis cookbook
The Cannabis Cookbook

En gåva som lämpar sig bra till kultiverare och finsmakare av cannabis är “The Cannabis Cookbook” — en lagom stor kokbok med 128 sidor recept och inspiration för den som vill laga mat eller baka med cannabis som ingrediens. Den är snyggt formgiven och gör sig bra i köket!

Var?
Bokus – 128kr
Amazon – $9,24

Önskelista #5: En låda långa OCB Premium Slim

OCB Premium Slim låda
Låda med långa OCB

Vilken förbrukningsvara tar alltid slut när du behöver den som mest? Efter toalettpapper är det utan tvekan rullpapper som har en outsinlig åtgång, och trots påminnelselappen om “Only 10 papers left!” finner sig många rökare allt för ofta sittandes i soffan en kvart efter att varje kiosk och jourbutik har stängt utan papper. En bra lösning på detta problem är att bulka upp sig på långa OCB, som är de flesta rökares favoritpapper!

Var?
Everyonedoesit – 50 paket för €26,71

 

Önskelista #4: Reefer Madness DVD

Reefer Madness DVD
Reefer Madness DVD

Den klassiska skräckpropagandan från 30-talet är något av en ikon för hysterin kring cannabisens påhittade skadeverkningar. Även ifall reefer madness går att streama gratis på youtube så kan du för en billig peng få en (soon-to-be-outdated) hårdfodrals DVD-utgåva av filmen, och kan oberoende av internets fortlevnad bevara denna kulturskatt. En skön gåva som kan ges med glimten i ögat till den som borde skära ner på sitt bruk.

Var?
Amazon – $7,72

Önskelista #3: Prenumeration på High Times

High Times
High Times Magazine

Kultmagazinet High Times säljs inte överallt i Sverige, men är en tidning som uppskattas av cannabisentusiaster världen över. En glad nyhet är att man slipper ruinera sig med frakt från staterna genom en prenumeration via TidningsKungen. En helårsprenumeration (12 nummer) kan du skänka för 668 kr.

Var?
TidningsKungen – 668 kr för 12 nummer

Önskelista #2: En bukket bong

bukket bong
Bukket Bong

Något som många stoners dras med är miserabla ihopkok av petflaskor och slangar som de kallar för bongar. En riktig kvalitétsbong kostar uppemot tusenlappen och kan vara lite väl saftigt att skänka så här i ekonomiska kristider. En grymt effektiv, portabel och lättanvänd kusin till gravity bong (bucket bong) är en produkt som heter Bukket. Den ser ut som ett dragspel och är perfekt att ta med på resande fot, eller hemmaanvändning vid lite “festligare” tillfällen. Användaren laddar sina örter i koppen och drar ner undersidan vilket skapar ett sug i koppen, elda i koppen och fyll kammaren med rök. Skjut ut och njut!

Önskelista #1: Den ultimata vaporizern – Volcano Vaporizer

Volcano Vaporizer
Volcano Vaporizer

Att använda vaporizer är ett mycket hälsosammare sätt att inta cannabis och därför en bra investering för hälsan. Den mest framgångsrika produkten på marknaden (och mest hypade varumärket) är Volcano Vaporizer från Storz-Bickel. Du slår på en lilla vulkanformade apparaten och väljer vilken temperatur du vill hetta upp dina örter till, varpå du stoppar den lilla skålen med örter i apparaten, kopplar i en “balong” som sedan fylls med ångor från cannabisen. Sen är det bara att inhale – exhale!

Var?
Storz-Bickel – Från 398 Euro och uppåt

Lämna en kommentar