Tullverket lämnar tillbaka cannabis

I tre månader har tullen i Malmö haft en tredjedels kilo cannabis i beslag. Men efter flera juridiska turer tvingas man nu återlämna varorna, som godkänts som naturläkemedel, till tre tidigare smuggelmisstänkta män

http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=9734937

Martin

Martin är 28 år gammal och driver med hjälp av andra eldsjälar den här sajten. Min huvudsakliga drivkraft är att vara en del av den förändring som både kommer minska lidande och bidra till många positiva effekter för tusentals personer. Jag är för en politik som bottnar i vetenskap och fakta med individens bästa i åtanke.

4 thoughts on “Tullverket lämnar tillbaka cannabis

 • oktober 12, 2014 at 8:31 e m
  Permalink

  Intressant artikel.. men hur så? Finns här någon djupare information om de lagliga förhållanden att tillgå ??
  Skulle denna cannabis brukas i Sverige?? Om jag köper medicinsk cannabis i Holland, utskriven av en läkare eller med någon slags korrekt dokumentation, är jag då fri att föra in denna till Sverige för personligt bruk ??

  Vad säger den aktuella domstolen ?? Tacksam för svar !

  🙂

  Reply
 • januari 19, 2016 at 11:57 f m
  Permalink

  Hej så här ligger det till, är det så att du kommer från Holland o varit hos en läkare där och fått ordinerat THC så kan du lagligt ta in det i Sverige du måste givetvis deklarera att du har det med dig, papper,receptet, telefonnummer till läkaren osv och det får inte vara mer än för 30 dagars förbrukning åt gången.Detta fungerar då detta sker inom EU. Jag har gjort detta i några år nu då jag fick cancer och inte skulle överleva men jag sitter här o har ingen cancer i kroppen längre.

  Reply
  • april 10, 2016 at 8:36 e m
   Permalink

   Hej Lars jag undrar bara i vilket förhållande kan du få cannabis utskrivet. Jag har ADHD och tänker inte äta concerta, ritalin osv har även depression och ät störningar har även problem med sömnen. sen tänkte jag med är det någon viss ålder jag är 20 år. och gör det något om jag är straffad för cannabis sen innan? glad att din cancer är borta!

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.