Meddela oss

Vill du bidra med något eller är det något du undrar över så är du alltid välkommen att kontakta oss via formuläret nedan.

Namn

Epost

Meddelande

One thought on “Meddela oss

 • april 10, 2017 at 10:12 e m
  Permalink

  Hej,
  Den gröna rushen är här! Inversteringerna, intresset och kunskapen jag har utvecklat för att studera växten har ökat. Cannabismarknaden slår igenom, växtens medicinska framgång pågår. Undersökningar från studier innehållande cannabis som läkermedel mot depressioner stämmer överens med vad jag hela tiden vetat. Dess effekt mot MS, cancersjukdomar, epilepsi kan man se stor framgång i i främst USA och Kanada just nu.
  Kanadas tillväxt är helt ärligt brutal, gräset växer och för oss som investerar aktier i Emblem Corp såg en stigning på hela 34% 10 april, 2017. Men bolaget känns litet mot de andra bolag som sprungit iväg, såna som tex Aphria corp, Aurora cannabis corp, Canopy growth corp eller börshandlande fonden Horizon medical marijuana.
  Jag vill studera, forska, odla, skapa och låta Sveriges befolkning ta del av cannaboidernas positiva effekt. Ett nytt sätt att behandla patienter på samtidigt som en ökad välfärd i ekonomiskt i Sverige finns runt hörnet. Se på landbrukare, de tjänar för lite och med deras värdefulla kunskaper kan liv räddas, sjukdommar lindras, minska olaglig försäljning på svarta marknaden, alltså mindre brott.
  I Kanada och i halva USA är marijana lagligt för medicinsk bruk men även för rekretionellt bruk i vissa stater. Hela Kanada lär ha cannabisbolag (som systermbolag) år 2018. Marknader kommer gå upp och folk med förstånd börjar öppna sina ögon.
  Jag heter Christoffer och söker ännu mer lärdom och jobb för att hjälpa Sverige i dessa tuffa tider.. Stockholm slog oss hårt men det är dags att ge grönt för det gröna.
  Kan vi odla och korsa cannabisväxter?
  Vi kan redan anpassa växtens liv med led-lampor.
  Kan vi skapa våra egna studier genom att odla på svensk mark? skulle läkemedelsverket acceptera en ansökan?
  Kan vi hjälpa Sverige och varandra?
  Jag söker jobb hos dig eller med dig som har samma intresse och mål i denna branshen. Hör av dig om det klickade.

  Med vänliga hälsningar
  Christoffer Rydberg
  christoffer.rydberg@live.se

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.